Boeking

Jubileum te vieren of interesse in een lezing of demonstratie?
Hans Böhm, bijgenaamd Mister Chess, is niet duur maar wel goed.

Guinnessboek
Hans Böhm was Guinness wereldrecordhouder simultaanschaak in 1978 (Den Haag 500 tegenstanders met 86% winst in 24 uur) en verbeterde zichzelf in 1988 (Wijk aan Zee 560 tegenstanders met 94% winst in 26 uur).

Klassieke simultaan
Een dertigtal schaakliefhebbers neemt het op tegen De Meester. Bijzonder geschikt voor schaakverenigingen. Duur: 2,5-3 uur Prijzen (o.a. boeken) voor de beste tegenstand.

Wisselsimultaan
Ongeveer 12 spelers nemen het op tegen De Meester, zodra een partij klaar is neemt een ander die plaats in. Bijzonder geschikt voor markplaatsen, braderieën en op pleinen. Duur: 2,5-3 uur Prijzen (o.a. boeken) voor de beste tegenstand.

Snelschaakdemonstratie
De Meester krijgt 2 minuten voor de gehele partij, de tegenstanders krijgen 5 minuten. Bijzonder geschikt voor kleine ruimtes (etalages!). Iedereen prijs in overleg met organisatie.

Studiesessie
Met behulp van een demonstratiebord worden gezamenlijk een paar leerzame en bijzondere schaakstudies doorgenomen, afgestemd op het niveau van de zaal.

Lezing
Er is veel te vertellen over de schaaksport. Bijvoorbeeld in relatie tot: computers, wereldkampioenen, vrouwen, boeken, leeftijd, het leven van een schaker, kunst, sponsoring, reclame. Illustraties met PowerPoint zijn mogelijk. Interactie met de zaal is welkom.

 

Interesse? neem (hier) contact met ons op!

Geef een reactie