Duidelijke digitaal

14

Hans Bohm in dialoog met Cor Stutterheim over de verworvenheden en de valkuilen van de informatiemaatschappij, vanaf 2000. Stutterheim als president-directeur van CMG, later Logica-CMG. Bohm als geïnteresseerde consument. Bruna-uitgevers

Bellen, internetten, tv, blue tooth, en alle combinaties daarvan. Veiligheid, medische ingrepen, betaalverkeer, geografische informatiesystemen, en alle combinaties daarvan. Wat gaan alle technische ontwikkelingen voor de mens betekenen? Staan we straks in de file op de digitale snelweg? Blijft er nog iets over van onze privacy? Hoe verloopt de strijd tegen hackers en virussen? Bohm stelt de vragen, Stutterheim geeft de antwoorden.

Duidelijke antwoorden op brandende vragen als: wie houdt het tempo van de ICT-revolutie nog bij? Wat is de toekomst van de Euro? Hoe zit het met onze privacy?

Dit bericht is geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink.