Simultaan in de jaren zeventig

Beste Hans,

Wij kennen elkaar vaag van een wedstrijd tussen Fischer Z en EP een jaar geleden in Cafe Batavia in Amsterdam, bij CS (een verassende 4-4 ‘voor ons’). Naar aanleiding van je nieuwe website (je simultaan in Velserbroek) bladerde ik weer eens door mijn schaakparafernalia. Ik speelde begin jaren zeventig in Santpoort (daarna Kijk Uit IJmuiden, en met pauzes van soms vijf jaar, Caissa Amsterdam en dus nu Fischer Z). Je gaf ergens tussen 1973 en 1975 een simultaan in cafe De Halve Maan in Santpoort. Zie de bijgevoegd artikel (matig leesbaar na zoveel jaar). Ik zit zelf op de kop van de tafel. Voor de kijker rechts naast mij Jan Wijker.

vriendelijke groet,
Robbert van het Kaar

Dit bericht is geplaatst in Berichten uit het verleden. Bookmark de permalink.

Geef een reactie