Voorpret TataSteel schaaktoernooi

Meet and greet met Nederlandse schaaktoppers

Anish Giri naar De Vishal in Haarlem

logo-tatasteelSchaakliefhebbers kunnen op 10 januari aanstaande hun hart ophalen in Haarlem. In de aanloop naar het Tata Steel Chess Tournament komt Nederlands beste schaker, grootmeester Anish Giri, naar De Vishal in Haarlem.

Hij wordt vergezeld door grootmeester Erwin l’Ami en schaakexpert Hans Böhm. Schaakliefhebbers kunnen in De Vishal in gesprek met de schakers en mogen ook achter het bord plaatsnemen om een partij tegen Erwin l’Ami of Hans Böhm te spelen.

r23-39

Het evenement is voor iedereen vrij toegankelijk en vindt plaats van 10.30 tot 12.30 uur op dinsdag 10 januari. De Vishal bevindt zich voor de Grote Kerk op de markt in het centrum van Haarlem. Op woensdag 25 januari spelen Anish Giri, Magnus Carlsen en de andere grootmeesters van de Tata Steel Masters op een steenworp afstand van De Vishal de 10e ronde van het Tata Steel Chess Tournament in De Philharmonie in Haarlem.

De 79e editie van het Tata Steel Chess Tournament  vindt plaats in Wijk aan Zee van 13 januari tot en met 29 januari 2017.

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.