Eerste Duinwater-toernooi

bohm_zeeduin
Eerste Duinwatertoernooi
24-01-2017

In de lobby van het Fletcher Hotel Zeeduin te Wijk aan Zee werd met een internationale groep kinderen het eerste Duinwatertoernooi gehouden.

“Wisten jullie dat voor de produktie van een liter Spa, vier liter gewoon water en een kwart liter olie gebruikt moet worden?”, vroeg manager Peter-Paul Jonker . Alle spelers kregen vervolgens een eigen fles duurzaam gezond duinwater en het toernooi kon beginnen. Internationaal Meester Hans Böhm sloeg om de paar seconden op de gong en dan deden alle witspelers of alle zwartspelers gelijktijdig hun zet. De eerste winnaar werd Justus Glowatz uit Duitsland. Tot slot speelden alle kinderen gezamlijk een partij tegen de Meester op het grote spel op het terras.

http://www.tatasteelchess.com/news/29/eerste-duinwatertoernooi.html

 

Dit bericht is geplaatst in Het laatste nieuws. Bookmark de permalink.