Kunst in Sport

Op zondag 18 juni werd in theater De Omval te Diemen een combinatie gelegd tussen Kunst en Sport. ’s Middags was er een bridge- en schaaktoernooi, ’s avonds de prijsuitreiking waaronder de uitverkiezing van De Diemense Sporters van het Jaar.  Opgefleurd met sportliederen van Meindert Talma (hij eindigde met een ode aan Jannes van der Wal, een bijzonder geval); een conference van Tobi Kooiman (problemen met emotie door logische redenering) en een interview van Steven Dijk met mij, over de CD De knieën van de genieën, 5 liedjes waarin de schaaksport een rol speelt.

 Prijsuitreiking: uitleg van schaakstuk de TOREN.

Show van one man: Tobi Kooiman

Het is een wet in elke sport, dat wat niet is ook nooit wat wordt

al hou je heel je carrière fantasieën

of je pion of koning bent, dat is een kwestie van talent

de meesten komen dus nooit hoger dan de knieën van de genieën.

https://www.muziekweb.nl/Link/HAX0562/De-knie%C3%ABn-van-de-genie%C3%ABn

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.