TataSteel valt in de prijzen

Op 25 november werden in het CongresCentrum in Amsterdam de SPONSORRINGEN uitgereikt, prijzen dus voor sponsors. Er waren 10 categorieën. Al die verschillende categorieën en andere informatie is hier te vinden: https://sponsorring.nl/

De winnaars liepen van Rijksmuseum tot Jumbo.

In de categorie SPONSOR-met-langdurige-relatie was de winnaar TataSteel, voor 82 jaren TataSteel-schaaktoernooi.

Ik mocht een korte inleiding geven en sprak over Hoogovens-Corus-TataSteel, over absolute wereldtop en de massaliteit van 2000 amateurs die vanuit alle werelddelen in januari de weg vinden naar Wijk aan Zee. En over de evenementen voor de jeugd, gezonde kinderen en kinderen met beperkingen.

PR-officer TataSteel Myra Rooselaar nam de prijs in ontvangst en dat is terecht: zij is de verbinding tussen het bedrijf en de schaakwereld en dat doet ze al jarenlang met charme en verstand van schaken.

de foto’s zijn van © BBP Media / Sharingbox

Bij TataSteel ging de volgende dag een feestelijke taart rond

Dit bericht is geplaatst in Het laatste nieuws. Bookmark de permalink.