Jubilerende vereniging Dieren

Op 4 februari 2023 werd het 55-jarig bestaan van schaakvereniging Dieren gevierd in speelzaal Theotorne (bekend terrein want daar wordt ook het Open NK verspeeld). Ik speelde een simultaan tegen 12 kinderen en later tegen 20 senioren. Wethouder Ronald ter Hoeven opende twee keer en sprak over schaken als sport, schaken als hulp bij leerprocessen en over wellicht een groots schaakfeest ter ere van 450 jaar Dieren. Een mooie combinatie: KNSB 150 en Dieren 450. Voorzitter Wilma Dufrenne deed ook twee keer een openingstoespraak en wilde graag meer meisjes bij de club. Al met al een mooie dag die werd afgesloten met een kleine receptie.
Mijn resultaat was uiteindelijk 26 winst en 6 remises.
Alle remise-spelers kregen een gesigneerd schaakboek.
Hier een verslag op de site van sv Dieren:
https://svtheothorne.nl/936-2/

Dit bericht is geplaatst in Het laatste nieuws. Bookmark de permalink.