De nieuwe keuken

Nieuwe keuken

Onze keuken was 35 jaar oud en we wilden iets anders. Een heel proces want wat wil je precies in je nieuwe keuken en wat wil je juist niet meer? Dus gingen we te rade bij diverse keukenboeren en we overlegden met buren en kennissen die allemaal weer andere oplossingen en adviezen hadden. We kwamen dichterbij maar we waren er nog niet. Er kwam alsmaar meer bij: isolatie van de muren, vloerverwarming, andere verlichting, het energie-plaatje en nog zo wat. De vele keuzes moesten doordacht zijn en kostten tijd want je weet, dit doe ik nu en nooit meer. Ongeveer een jaar later zagen we een advertentie:

Frank viert 35 jaar betaalbare maatwerk keukens
en daaronder
Uniek totaalconcept! Ontzorgen van schets t/m oplevering

Dit kon geen toeval zijn, ik belde Frank gelijk en vanaf dat moment begon het allemaal te lopen. Het hele proces is geolied verlopen. Dat kwam vooral door het ervaren team van vakmensen: de styliste voor het interieur tevens kleurenkeuzes, de opruimers, de stukadoor, de opbouwer, de vloerenman, de schilder, allemaal specialisten die ook nog eens netjes en zonder overlast hun werk deden. Alles kwam in de juiste volgorde binnen en op tijd.
En af en toe kwam Frank langs om het proces aan of bij te sturen, als de creatieve regisseur van wensbeeld naar realiteit.
We zijn achteraf zeer tevreden over het eindresultaat en het is ook nog net binnen het aangegeven budget gebleven. Wat wil je nog meer?

Hilversum, november 2023
Hans en Leny Böhm

https://frankmaatwerkkeukens.nl/projecten/project-hilversum-9/

Dit bericht is geplaatst in Het laatste nieuws. Bookmark de permalink.