Afscheid


Het is niet anders, het is verschrikkelijk jammer, maar dit is mijn laatste blog voor De Schaakkaravaan.

We moeten afscheid nemen van een goed lopend project omdat de subsidie stopt aan het eind van dit jaar. We lezen het iedere dag in de krant en we horen het op de radio en zien het op tv, de overheid zit in de financiële problemen en daarom wordt de kraan voor alle extra uitgaven dichtgedraaid. Als je ouder wordt dan wil je de huidige tijd nogal eens vergelijken met vroeger. Was het nou beter of slechter of ongeveer gelijk?

Toen ik op het basisonderwijs zat had ik iedere week zwemmen, gymnastiek, schaken, muziekles, handarbeid en een schooltuintje. Daar ben ik nog blij om, niet omdat je nou met al die dingen nog zoveel doet later maar er is er zoveel om op terug te vallen. Wat je in de kinderjaren leert, houd je voor altijd bij je. En daarom vind ik het jammer voor jullie dat De Schaakkaravaan stopt.

Dit bericht is geplaatst in Schaakkaravaan. Bookmark de permalink.

Geef een reactie