Nationale jeugdkampioenschappen


Van 1-6 augustus worden de nationale jeugdkampioenschappen gehouden in Borne en als je wilt weten hoe dat verloopt moet je eens kijken op www.onjk.nl Er wordt in meerdere leeftijdscategorieën gespeeld, de oudsten zijn 20 jaar en de jongste categorieën zijn tot 12, tot 10 en tot 8 jaar. Er wordt niet alleen geschaakt, er zijn tussendoor ook volleybaltoernooitjes, fietstochten, poolen, duiken, bowlen en karten of gewoon lekker wandelen in de natuur.

Als je van spanning houdt kun je ook in een donkere grot ronddwalen of een bezoek brengen aan een museum met levensechte mammoeten. Dat zijn de voorouders van de olifanten, maar dan groter. Nou heb ik nog niet eens alles verteld maar het is wel duidelijk dat het niet alleen bij schaken blijft tijdens deze kampioenschappen. Het is eigenlijk een schaakvakantiekamp, wat wil je nog meer? We doen bij de jaarlijkse Schaakkaravaan-feesten ook altijd veel spelletjes en dan kunnen de kinderen zich ook altijd helemaal uitleven. Je bent nu te laat met inschrijven maar zet alvast de periode in de agenda want volgend jaar kun jij dan ook meedoen.


Dit bericht is geplaatst in Schaakkaravaan. Bookmark de permalink.

Geef een reactie