De laatste kans!

De vakantieperiodes lopen af, de scholen beginnen weer en de Schaakkaravaan gaat zijn laatste halve jaar in. Helaas zal dit bijzondere project, dat voor minstens drie jaren was gegarandeerd door subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, niet worden verlengd. De grote bezuinigingsgolf die over ons land rolt, sleurt van alles mee, ook een hele karavaan. We kunnen hier treurig om zijn of ook blij dat we iets moois hebben neer kunnen zetten dat nog enkele maanden doorloopt!

Dus kinderen, ouders, maar zeker ook schakers: maak optimaal gebruik van de mogelijkheden die De Schaakkaravaan biedt.

Voor schakers: er komen weer cursussen voor schaakleraar (les geven in Stap 1 van de Stappenmethode). Doe mee, het is nu nog gratis en je kunt er je leven lang iets mee doen.

Voor de scholen: schrijf je in voor een bezoek van De Schaakkaravaan, de schaaksport is een goed middel om de ontwikkeling van de hersenen te stimuleren. (Alleen Amsterdamse scholen mogen meedoen!)

Voor de ouders: doe mee met een cursus schaakleraar, dan kun je in de vakantie met het hele gezin leuk samen spelen, ook als het regent.

Voor de kinderen: vraag je school om mee te doen met de Schaakkaravaan, het kan nog maar één keer en schaken is leuk en leerzaam en kan de wereld voor je openen.

Dit bericht is geplaatst in Schaakkaravaan. Bookmark de permalink.

Geef een reactie